Εταιρεία

fotoaziendaDEFfotoaziendaDEF

ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΙΑ

Οικογενειακή βάση - Ευελιξία – Ανταγωνιστικότητα - Ταχύτητα στις απαντήσεις

Η αρχή της οικογένειας

Η εταιρία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 1981, είναι επομένως 30 χρόνια εργασίας, έρευνας, ανάπτυξης και επίτευξη των στόχων που με την πάροδο του χρόνου έχουν παραμείνει στα χέρια της ιδρυτικής οικογένειας περνώντας στη νέα γενιά πριν από λίγα χρόνια. 
Η συνέχιση αυτής της πορείας οδήγησε σε δύο γενιές, τα τελευταία χρόνια, στην πλήρη αναδιάρθρωση της εταιρείας, προβάλλοντας την στο μέλλον χάρη στις στοχευμένες επιλογές για τη βελτιστοποίηση της ροής της εργασίας και τις προτάσεις προς τους πελάτες.

Ευελιξία σημαίνει η ακολουθία μιας συγκεκριμένης και στοχευμένης γραμμής, αλλά και η προσαρμογή στις διαφορετικές απαιτήσεις της αγοράς.

Στις μέρες μας, όπου μερικές φορές η τιμή κερδίζει την ποιότητα, αυτή η εμπειρία πρέπει να γίνει στόχος για τη βελτιστοποίηση των δύο αυτών ζητούμενων, έτσι ώστε να προσφερθεί στη σωστή τιμή ένα προϊόν που είναι εξαιρετικής ποιότητας αλλά και σε προσιτές τιμές.

Η αρχή αυτή φέρνει τη Naster σε μια τόσο ισχυρή και ανταγωνιστική θέση στην αγορά.


Ο παραπάνω τεχνολογικός και διαρθρωτικός εκσυγχρονισμός, έχει ως αποτέλεσμα ταχύτητα στις απαντήσεις σε κάθε αίτημα ή απαίτηση των πελατών μας ώστε να εξασφαλιστούν, το δυνατό συντομότερο διάστημα, οι λύσεις, οι δυνατότητες και η πλήρης ικανοποίηση.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

storiaGrafico


19 Οκτωβρίου 1981: Ίδρυση της εταιρείας.

Ιανουάριος 1986:Πρώτη μονάδα παραγωγής.

Μετά από χρόνια στην εμπορία των προϊόντων αυτοκόλλητων ταινιών, η εταιρεία αποφασίζει να αναλάβει την άμεση παραγωγή του προϊόντος.

Τίθεται σε λειτουργία η πρώτη εγκατάσταση ακρυλικής επάλειψης ενώ ολοκληρώνεται το πρώτο σύστημα κοπής ακρυλικού στον ιστορικό χώρο του Mornico al Serio (Bergamo).

Ιανουάριος 1996: Εγκαίνια της δεύτερης εγκατάστασης ακρυλικού επιχρίσματος ενώ ολοκληρώνεται η γραμμή κοπής με τρία αυτοματοποιημένα συστήματα και δύο εγκαταστάσεις εξατομίκευσης του προϊόντος.

Ιανουάριος 2001: Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις του έντονου ανταγωνισμού, με τα χαμηλού κόστους κινεζικά προϊόντα καθώς και την ανάγκη διαφοροποίησης της σειράς των προτάσεων μας, ξεκινάει ο δρόμος προς την προστατευτική μεμβράνη.

Ιανουάριος 2006: Ενισχύεται ο τομέας της προστατευτικής μεμβράνης και οργανώνεται το σύστημα πωλήσεων και ο έλεγχος παραγωγής.

Ιανουάριος 2011: Πρωτοπορία και τεχνολογικός εκσυγχρονισμός της εγκατάστασης επιχρίσματος και του τμήματος κοπής.

Φεβρουάριος 2013: Η Naster επενδύει και από τον Φεβρουάριο είναι παρούσα σε μια νέα μονάδα παραγωγής στο Martinengo, οδό Tonino da Lumezzane sn, 24057 Μπέργκαμο - Ιταλία.

Κατά τους δύο πρώτους μήνες του έτους έγινε η μεταφορά στη νέα έδρα βελτιστοποιώντας τη διάταξη παραγωγής και αποθήκευσης, ώστε να μειωθεί σημαντικά το εσωτερικό κόστος και να διασφαλιστεί η ευελιξία και οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες στον πελάτη.

Εργαστήκαμε για να αυξήσουμε την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με υψηλής ποιότητας αποθήκευση και γρήγορη παράδοση.

Μάιος 2014: Νέα ανακοίνωση. Η εταιρική και επιχειρησιακή μας φιλοσοφία με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα και την οργάνωση ολοκληρώνεται με μια νέα συντονισμένη εικόνα, χάρη στο συνεργάτη μας Super!